A felkockázott krumplit sós vízben pároljuk meg, szűrjük le, majd zöldségnyomóval jól passzírozzuk össze. Ezután dolgozzuk hozzá a felfőtt tejszínt, a tejet és a vaj felé
A húst vágjuk kockákra. A hagymát vágjuk apróra, a répát karikázzuk fel, a fokhagymát zúzzuk össze.
Hevítsük fel az olajat, tegyük bele a húst, és pirítsuk meg pár perc
A húst vágjuk kockákra. A hagymát vágjuk apróra, a répát karikázzuk fel, a fokhagymát zúzzuk össze.
Hevítsük fel az olajat, tegyük bele a húst, és pirítsuk meg pár perc
A húst tisztítsuk meg és vágjuk nagyobb darabokra, majd süssük meg a vaj és az olaj keverékében. Keverjük hozzá a zúzott fokhagymát, az összevágott vöröshagymát, a kariká
A cikória alsó részét visszavágjuk, kissé kivájjuk. A húst sózzuk, borsozzuk, a paprikával ízesítjük, majd mindegyikre egy-egy szalonnát és cikóriát teszünk. Felgöngyöljü
Az elkészítés ugyan az, mint a borjúszeletnél, csak itt paradicsom helyett, citromhéjat használunk, és citromszelettel díszítjük a húst.
Aprítsuk finomra a hagymát. Sózzuk be a fokhagymát, majd zúzzuk péppé.
Tegyük a darált húst egy tálba, fűszerezzük meg a felkockázott hagymával, fokhagymával, pirospapr
A húst felszeleteljük úgy, hogy csak minden második nyílást vágunk végig, majd kissé kiklopfoljuk a dupla szeleteket. Ezután a húst, a májat és a hagymát ledaráljuk, sózz
Ugrás a lap tetejére >>