Az olajból és vörösborból páclevet készítünk, ami tartalmaz még összetört fokhagymát, mustárt, fehérborsot, babérlevelet, rozmaringot, sót, borókabogyót. Ezután a húst p
A kenyérszeletekre kevés tejet locsolunk, majd vajon mindkét felüket megpirítjuk. A maradék vajon a bélszínt ízlés szerint megsütjük, sózzuk, borsozzuk. A kenyérszeletekr
A hagymát pároljuk puhára 1 evőkanál olajon 3 perc alatt. Tegyük félre. Öntsük a maradék olajat a serpenyőbe és melegítsük fel. A húst és a fokhagymát oldalanként 4 perci
A marhafelsálat párhuzamosan kétszer bevágjuk, így szétterítve téglalap alakú hús darabot kapunk. A széleiről a felesleget levágjuk, ezt ledaráljuk. Eközben a hagymát ola
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, megsózzuk, először lisztbe, majd tojásba, végül morzsába panírozzuk, és zsírban megsütjük.
A húst kockázzuk fel, a hagymát vágjuk apróra. A vajon pirítsuk meg a húst, majd vegyük ki. A visszamaradt zsiradékon pároljuk üvegesre a hagymát, ízestísük sóval, ecette
A húst 3 deka vajon megsütjük, sózzuk, borsozzuk, majd tálra tesszük. A maradék vajon megpirítjuk a felaprózott hagymát, majd beletesszük a karikákra vágott banánt, és né
A bélszínből vágj ujjnyi vastag szeleteket, és tedd a hűtőbe. Készítsd el a ragut. Fonnyaszd meg a felaprított vöröshagymát kis zsiradékon. Szórd meg pirospaprikával, kev
Ugrás a lap tetejére >>