A hússzeleteket mindkét felét 2-3 percig sütjük az olajban, majd hozzáadjuk a borsot, és néhány percig így pároljuk. Eközben a kukoricát 10 percig sütjük kevés olajon. A
A meghámozott burgonyát vékonyan .elszeleteljük. A kiRama margarinozott t?zálló tálba rétegesen beletesszük a burgonyát, sóval megszórjuk. A tojássárgájával és reszelt sz
A bélszínt vágjuk 4 egyforma szeletre, a szeletek 2,5 cm vastagok legyenek. Sózzuk, borsozzuk ?ket, majd forró zsírban mindkét oldalukat hirtelen süssük át. Vegyük ki a s
Ideális esetben a húst véresre vagy közepesen süssük meg, mert így marad szaftos az íze. Helyezzük speciális stektálcára, és rakjuk a f?szereket mellé.
A húst vágjuk fel 8 szeletere, tenyerünkkel lapítsuk kicsit le, sózzuk és borsozzuk. A gombát tisztítsuk meg, vágjuk vékony szeletekre, és pirítsuk meg a hagymás, petrezs
A kenyérszeleteket a vaj felén megpirítjuk, majd félretesszük. Ugyanebben a serpeny?ben 4-6 percig sütjük a bélszínt, majd a pirított kenyerekre tesszük. A többi vajat is
A borjúdiót felszeleteljük, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban, és tálra rakjuk ?ket. A hús zsírjához öntjük a vajat, és megpirítjuk benne a felkarikáz
A borjúdiót felszeleteljük, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A hagymát, és a burgonyát külön edényben zsírban megpirítjuk. A húst egy tálba tesszük,
Ugrás a lap tetejére >>