A kapribogyókat és a kaprot felaprózzuk, az újhagymát felkarikázzuk, és egy tálban összekeverjük a tejfölt, a tejszínt és a keményít?t. Ezután a húsokat kiklopfoljuk, sóz
Minden borjúszeletre 1-1 zsályalevelet és sonkát teszünk, majd átszúrjuk ?ket egy fogpiszkálóval. Sózzuk, borsozzuk, majd a liszttel megszórjuk ?ket. Így olajban mindkét
Egy tálba olajat öntünk, sózzuk, borsozzuk, reszelt gyömbérrel ízesítjük, majd egy napig ebben pácoljuk a felszeletelt borjúhúst. Másnap lecsepegtetjük, egyik felüket lis
A felszeletelt gombát petrezselymes vajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük a levesben feloldott paradicsompürével, és lefedve készre f?zzük. Ezután a szívet
A húsról a hártyát lefejtjük, ?rölt borssal meg mustárral bedörzsöljük és olajjal megkent alufóliába csomagoljuk. H?t?szekrényben 3 napig érleljük, majd a fóliából kibont
A sonkát megf?zzük, ledaráljuk, közben a húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk. A besamelmártást a szeletekre kenjük, felgöngyöljük, megkötjük, majd lisztbe forgatjuk
A húst öntsük fel a levessel, f?zzük fel és 5 percig pároljuk. Ezután göngyöljük bele egy textilruhába, tegyünk rá nehezéket és így pihentessük egy órán át.
Ezután vágju
A húsokat lisztbe forgatjuk, majd sózzuk, borsozzuk, és megpirítjuk ?ket. Eközben a felszeletelt hagymát, zellert és répát megpároljuk, majd a fokhagymát is velük pirítju
Ugrás a lap tetejére >>