A kapribogyókat és a kaprot felaprózzuk, az újhagymát felkarikázzuk, és egy tálban összekeverjük a tejfölt, a tejszínt és a keményítőt. Ezután a húsokat
Minden borjúszeletre 1-1 zsályalevelet és sonkát teszünk, majd átszúrjuk őket egy fogpiszkálóval. Sózzuk, borsozzuk, majd a liszttel megszórjuk őket. Így ol
Egy tálba olajat öntünk, sózzuk, borsozzuk, reszelt gyömbérrel ízesítjük, majd egy napig ebben pácoljuk a felszeletelt borjúhúst. Másnap lecsepegtetjük, egy
A felszeletelt gombát petrezselymes vajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük a levesben feloldott paradicsompürével, és lefedve készre főzzük. Ezut
A húsról a hártyát lefejtjük, őrölt borssal meg mustárral bedörzsöljük és olajjal megkent alufóliába csomagoljuk. Hűtőszekrényben 3 napig érleljük, maj
A sonkát megfőzzük, ledaráljuk, közben a húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk. A besamelmártást a szeletekre kenjük, felgöngyöljük, megkötjük, majd l
A húst öntsük fel a levessel, főzzük fel és 5 percig pároljuk. Ezután göngyöljük bele egy textilruhába, tegyünk rá nehezéket és így pihentessük egy ór
A húsokat lisztbe forgatjuk, majd sózzuk, borsozzuk, és megpirítjuk őket. Eközben a felszeletelt hagymát, zellert és répát megpároljuk, majd a fokhagymát is v
Ugrás a lap tetejére >>