A borjút f?szerezzük sóval, borssal, valamint kakukkf?vel és locsoljuk meg földimogyoró-olajjal. Vajazzunk ki egy t?zálló tálat, helyezzük rá a húst, valamint szórjuk kö
Az elfelezett hagymákat a vajon megpirítjuk, majd félretesszük. A felaprózott húst tesszük a helyére, majd sózzuk, borsozzuk, a szegf?szeggel, cukorral és babérlevéllel í
A húst sózzuk, kevés vajon el?sütjük, majd melegen tartjuk. A felaprózott fokhagymát olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott cukkinit. Néhány perccel kés?bb a
A húst sózzuk, borsozzuk, majd az olajon megpirítjuk, a vajat hozzáadva még kb. egyed órán keresztül sütjük, és félretesszük. A pecsenyeléhez adjuk a levest, felforraljuk
A répát elnegyedeljük, a hagymát megt?zzük a szegf?szeggel, a zellert feldaraboljuk. A megkötött petrezselyemre locsoljuk a bort, sózzuk, borsozzuk, majd az el?z? hozzáva
A süt?t melegítsük el? 220 fokra. Tegyük egy rétegben egy tesibe a padlizsán-, a paprika- és burgonyakockákat. Locsoljuk meg 60 ml olajjal. A zöldségeket 10-15 perc alatt
A felaprózott fokhagymákban és f?szerekben megforgatjuk a hússzeleteket, majd olajon el?sütjük ?ket. Ezután a süt?ben még kb. 5 percig sütjük, majd ha kih?lt 30 percre a
A húst besózzuk, még forró olajban megpirítjuk, az olajat leöntjük,(félretesszük) meglocsoljuk a borral, lefedjük, és lassú t?zön pároljuk. A hagymát megpucoljuk, a burgo
Ugrás a lap tetejére >>