A megtisztított csülköt besózzuk, jénaiba tesszük, majd olajjal meglocsoljuk és süt?ben készre sütjük. Amint pirulni kezd, mellétesszük a gombát, és így sütjük végig. A m
A nyelvet megmossuk, majd sóval, borssal, leveszöldséggel és hagymával ízesített vízben megf?zzük. Utána hideg vízzel lemossuk, és leszedjük a b?rét. A levét lesz?rjük, m
A felcsíkozott húst megszórjuk a liszttel, majd egy felkockázott hagymával együtt vajon 2-3 percig pirítjuk. A maradék hagymát felszeleteljük, majd a gombával együtt pirí
A scaloppine-hez:
Keverjünk össze 4 ek. olívaolajat, a citromlevet és a kakukkfüvet. Tegyük bele a húst, sózzuk, borsozzuk, és forgassuk jól össze. Tegyük 1 órára a h?t?
A hagymákat nagyon apróra felvágjuk, majd a vajban lefedve 10 percig dinszteljük. Közben sózzuk, borsozzuk, a cukorral ízesítjük. A 10 perc elteltével felöntjük a sáfránn
A felszeletelt húst sózzuk, borsozzuk, majd két ek. vajon megpirítjuk. Felöntjük kevés vízzel, és így teljesen puhára pároljuk. A maradék vajon a felszeletelt hagymát din
A hátszínt 3 napra bepácoljuk a fehérboros, olívaolajos, kakukkfüves, sóval, borssal ízesített pácba. Ezután a páclével együtt süt?be tesszük, pirosra sütjük, majd felsze
A finomra vágott hagymát aranysárgára fonnyasztjuk a vajon. A tejszínt a zsemlemorzsával pépesre keverjük, hozzáadjuk a hagymát, és a húsokat. Sózzuk, borsozzuk, és egy c
Ugrás a lap tetejére >>