A megtisztított csülköt besózzuk, jénaiba tesszük, majd olajjal meglocsoljuk és sütőben készre sütjük. Amint pirulni kezd, mellétesszük a gombát, és így
A nyelvet megmossuk, majd sóval, borssal, leveszöldséggel és hagymával ízesített vízben megfőzzük. Utána hideg vízzel lemossuk, és leszedjük a bőrét. A le
A felcsíkozott húst megszórjuk a liszttel, majd egy felkockázott hagymával együtt vajon 2-3 percig pirítjuk. A maradék hagymát felszeleteljük, majd a gombával
A scaloppine-hez:
Keverjünk össze 4 ek. olívaolajat, a citromlevet és a kakukkfüvet. Tegyük bele a húst, sózzuk, borsozzuk, és forgassuk jól össze. Tegyük 1
A hagymákat nagyon apróra felvágjuk, majd a vajban lefedve 10 percig dinszteljük. Közben sózzuk, borsozzuk, a cukorral ízesítjük. A 10 perc elteltével felöntj
A felszeletelt húst sózzuk, borsozzuk, majd két ek. vajon megpirítjuk. Felöntjük kevés vízzel, és így teljesen puhára pároljuk. A maradék vajon a felszeletel
A hátszínt 3 napra bepácoljuk a fehérboros, olívaolajos, kakukkfüves, sóval, borssal ízesített pácba. Ezután a páclével együtt sütőbe tesszük, pirosra s
A finomra vágott hagymát aranysárgára fonnyasztjuk a vajon. A tejszínt a zsemlemorzsával pépesre keverjük, hozzáadjuk a hagymát, és a húsokat. Sózzuk, borsoz
Ugrás a lap tetejére >>