A húst főzzük fel a vízzel, majd takarékon pároljuk 20 percig. Közben fölözzük le a habot és a zaftot. Ezután tegyük bele a félbe szelt répákat és hagym
A húst sózzuk, borsozzuk, nagy lángon kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a négyfelé vágott hagymát, a fűszereket, a vajat, az oportót, és a vörösbort. Le
A felaprózott hagymát olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát, a sót és kevés vizet. Így kissé megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsompürét é
Mossuk meg a húst, csöpögtessük le, majd fűszerezzük sóval és borssal mindkét oldalát. Hagyjuk pihenni egy fél órát.
Hevítsünk fel egy diónyi vajat, majd
A kukoricát sóval ízesített vízben megfőzzük. A húst felkockázzuk, a hagymát felaprítjuk, majd forró zsíron megfuttatjuk. Ráhintjük a pirospaprikát, vizet
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A mustárt az olajhoz keverjük a musttal együtt, majd éjszakára ebbe pácoljuk a borjúszeleteket. Másnap
Pirítsuk meg a bordákat vajban, majd tegyük tálba. Almát és hagymákat pirítsuk aranysárgára. Tegyük tűzálló tálba, majd helyezzük rá a húst.
Pirítsuk
A húst mossuk meg, kockázzuk fel és fűszerezzük sóval, valamint borssal, majd a felhevített vajon jól süssük meg. Ezután a zaftjában pároljuk üvegesre az ö
Ugrás a lap tetejére >>