Mossuk meg a húst, csöpögtessük le és jól fűszerezzük be sóval, valamint borssal. Hagyjuk pihenni fél órát.
Egy diónyi vajat hevítsünk fel, majd 10 perc alatt süssük meg
A húst mossuk meg, csöpögtessük le, majd mindkét oldalát fűszerezzük sóval és borssal. Hagyjuk állni egy fél óráig.
A vajat kezdjük el hevíteni, majd ebben süssük meg 5
A borjúszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd az egyik felére felaprózott szalonnát, hagymát és petrezselymet szórunk. Felgöngyöljük, megkötjük, majd vajon megs
A húst ledaráljuk, majd összekeverjük a beáztatott zsemlével, a pirított hagymával, a tojással, 5 dkg vajjal és a felaprózott petrezselyemmel. Sózzuk, borsozzuk, a majorá
A májat lehártyázzuk, és szeletekre vágjuk. A hagymát felszeleteljük, és apróra vágjuk, a petrezselymet finomra aprítjuk. Az olajat és a vajat felmelegítjük, a hagymát pá
A húst kiklopfoljuk, besózzuk, majd elkészítjük a tölteléket. A megtisztított velőt sós vízben megfőzzük, majd felkockázzuk. A lereszelt hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a
A májat a hagymával és a borral puhára pároljuk, majd pürésítjük. A vesepecsenyét sózzuk, borsozzuk, majd rákenjük a májpürét, befedjük a kelkáposztalevelekkel és a szalo
A vesepecsenyét szalonnába tekerjük, majd felöntjük borral és ugyanannyi csontlével. Hozzáadjuk az összes felszeletelt zöldséget, majd lefedve készre pároljuk. A húst tál
Ugrás a lap tetejére >>