A húst megspékeltjük apróra vágott fahéjrúd darabkákkal. A hagymát és a paradicsomot felaprítjuk, a fokhagymát megpucoljuk és összezúzzuk. A sertészsírban a hús minden ol
Szeleteljük nagyobb kockákra a húst, pároljuk 5 percig vízben, sz?rjük le, öblítsük át folyó víz alatt és csöpögtessük le.
A lisztet futtassuk meg egy kis vajon, majd lo
F?zzük ki sós vízben a fettuccinét. Sz?rjük le és tegyük el?melegített tálba. Locsoljuk meg 2 ek. olívaolajjal, szórjuk meg majoránnával.
Maradék olajat melegítsük meg
Melegítsük el? a süt?t 200 fokra. Metsszük be a paradicsomokat, majd távolítsuk el a héjukat. Pucoljuk meg a hagymát, és a paradicsommal együtt vágjuk vékony gerezdekre.
A vesét egy órán keresztül tejben áztatjuk, majd megtöröljük és felkockázzuk. A felcsíkozott bacon zsírját kiolvasztjuk, majd félretesszük. A vesét megszórjuk a liszttel,
180°C-ra melegítsük el? a süt?t. Gázsüt? esetén 4-es fokozat. A fokhagymát és a krumplit rakjuk egy tepsibe. Sózzuk és borsozzuk, majd 2 ev?kanálnyi olívaolajat öntsünk r
Tisztítsuk meg a borjúhúst, majd vágjunk bel?le érme-szeleteket. Veregessük ki ?ket, majd sózzuk-borsozzuk meg és tegyük félre. Tisztítsuk meg az újhagymát, vágjuk fel 2
A húst tisztítsuk meg, t?zdeljük meg felcsíkozott szalonnával és f?szerezzük sóval, valamint borssal. Ezután az olajon süssük meg negyed óra alatt mindkét oldalát, majd d
Ugrás a lap tetejére >>