A bordák közepét bevágjuk, besózzuk. A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott májat, sózzuk, borsozzuk, készre pároljuk. Ezután li
Vágjuk nagyobb kockákra a húst és 20 g vaj, valamint az olívaolaj keverékében süssük aranysárgára. Közben fűszerezzük sóval és borssal. Vegyük ki a húst
A felkockázott húst olajon 10 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt hagymákat, és így még pároljuk néhány percig. Ekkor felöntjük a levessel, belet
2 evőkanál olajon pirítsuk aranyszínűre a burgonyát 10 perc alatt. Sózzuk, borsozzuk. A húst 2 evőkanál vajon és a maradék olajon pirítsuk meg. Melegítsük
A húst sózzuk, borsozzuk, kevés citromlevet és olajat locsolunk rá, majd másfél órára sütőbe tesszük. Amint elkezd pirulni, felöntjük a levessel és 1,25 de
A megfőtt burgonyát összetörjük, majd elkeverjük benne az olívaolajat, a felaprózott kapribogyót és a fokhagymapüré felét. Sózzuk, borsozzuk, majd félretes
A borjúszeleteket kiklopfoljuk, négyre teszünk egy-egy szelet sonkát és sajtot. A sonka kilógó részét tojásfehérjével megkenjük, majd a maradék 4 szelet hú
Az olajba sót és kakukkfüvet szórunk, bekenjük vele a húst, majd egy tepsibe tesszük és kevés vizet öntünk alá. Lefedve kb. két órán keresztül sütjük, m
Ugrás a lap tetejére >>