A
kapribogyókat és a kaprot felaprózzuk, az új
hagymát felkarikázzuk, és egy tálban összekeverjük a
tejfölt, a
tejszínt és a keményít?t. Ezután a húsokat kiklopfoljuk,
sózzuk,
borsozzuk, majd a
mustárral bekenjük ?ket. 2-2 ek.
vajon és
olívaolajon megpirítjuk ?ket, majd hozzáadjuk a maradék
vajat, és így készre sütjük. Ezután a felkarikázott
hagymát pirítani kezdjük, felöntjük a borral, majd néhány perc elteltével a keményít?s keverék is a serpeny?be kerül. Ezután a
kapor, a
kapribogyó következik. A húsokat eloszlatjuk a tányérokon, majd meglocsoljuk a bes?r?södött szósszal, reszelt
citromhéjat szórunk rá, és már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>