Brjúmirigynyársak receptHány személyre: 4 személyre
» 800 g borjúmirigy
» 1 l húsleves
» 1 ek. étolaj
» 1 csokor
petrezselyemzöld
» 300 g vékony szeletekre vágott, füstölt húsos
szalonna» 4 szelet szikkadt kenyér
» 225 g
vaj» 200 g
rizs»
só és
bors
A húst öntsük fel a levessel, f?zzük fel és 5 percig pároljuk. Ezután göngyöljük bele egy textilruhába, tegyünk rá nehezéket és így pihentessük egy órán át.
Ezután vágjuk nagyobb kockákra, locsoljuk meg az olajjal és hintsük meg a felaprított
petrezselyemmel.
A kenyér belsejét tegyük turmixgépbe és jól daráljuk össze.
A nyársakra t?zzük fel felváltva a hús és
szalonna kockákat, majd hempergessük meg a darált kenyérben. Grillezzük negyed óráig, közben forgatva és
sóval, valamint
borssal f?szerezve. F?tt rizzsel tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>