A lereszelt hagymát és az összepréselt fokhagymát olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a gyömbért, kevés curryt, a kókuszreszeléket, fél citrom levét és a f
A combot megsózzuk, szalonnával megtűzdeljük, majd a maradék szalonnával kirakott tepsibe tesszük. Meglocsoljuk a tejföllel és a borral, hozzáadjuk a felszelete
Egy kisebb tepsit felforrósítunk a sütőben. A fokhagymát megtisztítjuk, sóval megszórjuk, fokhagymanyomón átnyomjuk. A rozmaringgal, az olajjal és a húskivona
A húst sózzuk, borsozzuk, vajat kenünk rá. A paradicsomot és a hagymát 8-8 részre vágjuk, egy beáztatott agyagedény aljára tesszük, majd megszórjuk a rozmari
A húst vajon pirosra sütjük, majd sózzuk, borsozzuk és tányérokra tesszük. A pecsenyelevet rálocsoljuk, majd ízlés szerint valamilyen körettel kínáljuk.
A borjúérméket besózzuk, szalonnával betekerjük, megtűzzük, majd serpenyőben elősütjük. Ezután tepsibe tesszük, mellérakjuk a felszeletelt zöldségeket, m
A rizst megmossuk, és enyhén sós vízben 1 órát áztatjuk, majd leszűrjük. Kuktába sós vizet teszünk, hozzáadunk pár karika citromot, és a rizst megfőzzük.
A húst megsózzuk, borsozzuk, és lisztbe forgatjuk. Olajat melegítünk, és a húst mindkét oldalát megpirítjuk. A bort aláöntjük, beletesszük a felaprított ha
Ugrás a lap tetejére >>