A húst folyó víz alatt öblítsük át, csöpögtessük le, majd mindkét oldalát fűszerezzük sóval és borssal. Hagyjuk állni egy fél órát.
Egy serpenyőben
A húst leöblítjük, leszárítjuk, sóval ízesítjük, zsírt kenünk rá, és tepsibe rakjuk. Mellérakjuk a hagymát, kevés vizet öntünk hozzá, majd félig megs
A paprika oldalát felvágjuk, kimagozzuk, és kívül-belül megsózzuk. A májakat egy edénybe tesszük a fokhagymával és a finomra vágott petrezselyemmel. Meglocso
Keverjünk össze 2 evőkanál olajat és 2 evőkanál citromlevet, majd mártsuk bele a hússzeleteket. Melegítsük fel a grillserpenyőt. A paradicsomos és a padlizs
A hús mindkét felét a vajon megpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk, a rozmaringgal ízesítjük. Az összes zöldséget feldaraboljuk, majd a húshoz adjuk a babérlev
A húst és a zöldfűszereket egy lábosba tesszük, felöntjük vízzel, majd egy órán keresztül főzzük, közben félidőnél megfordítjuk a húst. Ekkor beletess
A húst tisztítsuk meg, fűszerezzük sóval, valamint borssal és hagyjuk így egy óráig. Ezután a felhevített olajon negyed óra alatt mindkét oldalát süssük m
A felkockázott veséket vajon megfuttatjuk, sózzuk, borsozzuk, majd a serpenyőt borszeszfőzőre tesszük. Meglocsoljuk a konyakkal, meggyújtjuk, majd a pezsgővel el
Ugrás a lap tetejére >>