A 
rizst megmossuk, és enyhén 
sós 
vízben 1 órát áztatjuk, majd leszűrjük. Kuktába 
sós vizet teszünk, hozzáadunk pár karika 
citromot, és a 
rizst megfőzzük. A 
hagymát felszeleteljük. A 
sáfrányt forró 
vízben feloldjuk, és félretesszük. A 
rizst leszűrjük, és félretesszük. A 
rizst, a húst, a 
hagymát és egy evőkanál 
joghurtot összekeverünk, meg
sózzuk, és összedolgozzuk. A masszából gombócokat formálunk, nyársra húzzuk, és megsütjük. A 
vajat elkeverjük a sáfránnyal, és meg
sózzuk. A megsült gombócokat meglocsoljuk a mártással, és tálaljuk.
Elkészítési idő: 1 óra 50 perc.
Nehézségi fok: közepes
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>