A csirkét megmossuk, csíkokra vágjuk.
sózzuk,
borsozzuk, megszórjuk
curryvel. A
vajat felhevítjük, és megpirítjuk benne a húscsíkokat. 5-8 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a
tejfölt, és még 2-4 percig pároljuk. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A
lisztből, a
tojásból, egy kis
sóval tésztát készítünk, majd
sós
vízben nokedliszaggatóval beleszaggatjuk és kifőzzük. Leszűrjük.
A metélő
hagymát finomra vágjuk. Összekeverjük a tésztát, a húst és a
tejszínes mártást. A
paprikát megmossuk, elfelezzük, kimagozzuk, és a tésztás keverékkel megtöltjük. A
paprikát tepsibe helyezzük, megszórjuk reszelt
sajttal, és 15-20 percig sütjük. Apróra vágott metélő
hagymával díszítve tálaljuk.
Elkészítési idő: 45 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>