A grillsütőben a parazsat leégetjük, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. A vörösborecetes vinaigrette-hez a vörösborecetet, a mogyoróhagymát, a dijoni must
A halat főzzük meg, majd szálkázzuk ki, és vágjuk apró darabokra. A paradicsomokat mártsuk egy percre forró vízbe, hámozzuk meg, és vágjuk kis kockákra. Kev
Elkészítési idő: kb 25 perc
Energiatartalom: 455 kcal/1911 kj adagonként
A lazacfilét kockázzuk fel falatnyi kockákra. A tintahalat is mossuk meg és darabolj
A halat tisztítsuk meg, sózzuk, borsozzuk, és kötözzünk rá vékony szalonnaszeleteket. Egy alufóliát kenjünk meg vékonyan zsírral, szórjuk meg reszelt hagym
A szalonnaszeleteket hosszában, majd keresztben elfelezzük, és belegöngyöljük a kb. 2 cm-es darabokra felvágott halat. Így nyársra húzzuk a gombafejekkel, a bab
Elkészítési idő: kb fél óra
Energiatartalom: 215 kcal/900 kj adagonként
Először mossuk meg a citromot, majd héjának körül belül a felét reszeljük le. Ez
A halat citromos, borsos lébe áztatjuk 30-40 percig, majd vajon megsütjük, és tálra tesszük. A visszamaradt vajra dobjuk a citromszeleteket és a kapribogyót, maj
A halfiléket sós, borsos lisztbe forgatjuk, majd a vajban megsütjük őket. Egy másik serpenyőben annyira melegítjük meg a vajat, hogy habozzon, majd levesszük a
Ugrás a lap tetejére >>