A friss menyhalat a nyakánál körbevágjuk egyik kezünkkel a fejénél fogva lapos fogó segítésével lenyúzzuk a bőrét. Hasát óvatosan felvágva különválasz
A pisztrángot megmossuk, megtisztítjuk, sózzuk, lisztbe forgatjuk. a sonkaszeleteket félbevágjuk, és mindegyik pisztráng belsejébe teszünk egyet. Olajat forrós
A halat megtisztítjuk, kiszálkázzuk, a fejét levágjuk. Apróra vágjuk a hagymát, a fokhagymát és a petrezselymet. Mozsárban összekeverjük a hagymát, a petrez
Egy lábosban összekeverjük a bort 1,5 deci vízzel, 3 ek. mustárral, 2 ek. ecettel, a borssal, sóval. Felforraljuk, majd beletesszük a feltekert, összetűzött hal
A halat vékony, ujjnyi darabokra vágjuk. Egyik kezünkbe 2,5 dkg riszt teszünk, és kis darabokra vágott nyers halat teszünk bele, és rá csöppnyi wasabit nyomunk.
Elkészítési idő: kb 50 perc
Energiatartalom: 145 kcal/608 kj adagonként
A szusirizst mossuk meg, és készítsük elő a főzésre. 150 ml vízben főzzük 10 pe
Elkészítési idő: kb 40 perc (+ 1 óra pácolás)
Energiatartalom: 505 kcal/2120 kj adagonként
Az őrölt pirospaprikát, a fahájat, a kakukkfüvet és a fokhagyma
A grillsütőben a parazsat leégetjük, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. A vörösborecetes vinaigrette-hez a vörösborecetet, a mogyoróhagymát, a dijoni must
Ugrás a lap tetejére >>