A halszeletekre citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk és egy kivajazott jénai közepébe tesszük. Köré rakjuk a
A répát tisztítsuk meg és vágjuk kis karikákra, a vöröshagymát pedig hámozzuk meg, és vágjuk apró kockákra. A vajat felforrósítjuk, és a vöröshagymát
A halat vágjuk 2x6 cm-es hasábokra, és kissé sózzuk be őket. Egy tálban keverjük el a tojássárgákat, némi sót, a sört és annyi lisztet, hogy akár galuská
A vegyes zöldségeket és a hagymát, sós vajban megpároljuk, a sózott hal filét vajjal bélelt tepsibe fektetjük, és megszórjuk a párolt zöldségekkel, majd me
A felszeletelt halat kivajazott tepsibe tesszük. A felszeletelt zöldségeket vajon megpirítjuk, felöntjük a borral, majd az egészet a halra tesszük. Így puhára p
Egy tálban összekeverjük a szezámmagot, a zsemlemorzsát, a sót és a borsot, egy másikban pedig kissé felverjük a tojásfehérjét. A halakat először a tojásf
A hagymát felszeleteljük, majd beletesszük az ecetbe, fűszerezzük, és ebbe a páclébe tesszük a rántott halszeleteket. 3-4 órán át benne hagyjuk, majd tálalj
A hagymákat felszeleteljük, meglocsoljuk az ecettel, és állni hagyjuk. Ezután egy turmixba tesszük a kenyérmorzsát, a bazsalikomot, sót, és az egészet összetu
Ugrás a lap tetejére >>