» 40 dkg bőrös lazac » 20 dkg besamel » 40 dkg tenger gyümölcsei » 2 ek. zöld olívabogyó » 1 ek. citromlé » só, bors » 2 kk. rozmaring
A halat 1x3 cm-es darabokra vágjuk. Alufóliára helyezzük, úgy, hogy a darabok fedjék egymást.
A tenger gyümölcseit sóval és rozmaringgal ízesített vízben 20 percig főzzük.
A maradék lazacot összeturmoxoljuk a besamellel és a citromlével. Hozzáadjuk a leszűrt tenger gyümölcseit, és a kettévágott és kimagozott olívabogyókat, majd a halszeletekre rendezzük. Felcsavarjuk, majd sütőben 3/4 órát pároljuk. Utána fehér zománcmártással vonjuk be.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom