A halat kiszálkázzuk, a filéket két-két szeletre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és meglocsoljuk fehérborral. Párolóedénybe egy pohár vizet teszünk, ízesítjük
fél citrom levét kifacsarjuk, a mandulát és a petrezselymet finomra vágjuk. A halat sózzuk, borsozzuk, és meglocsoljuk citromlével, majd rátesszük a vajat. 2 cs
Az aiolihoz a hozzávalókat összekeverjük. A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A kenyérmorzsát, a pekándiót, 1 evőkanál olajat és vizet összekeverünk, sóz
A sütőt 230 fokra előmelegítjük. A pergamenlapokat egymás mellé terítjük, és a közepükre egy halfilét teszünk. Rátesszük a szeletelt gombát, a paradicsom
A haldarabokat egy nagy kerámiatálba dobjuk. A zöldcitrom és narancs levét, a köményt, a sót, és a fehér borsot beletesszük. Összekeverjük, és fóliával le
A heringeket alul bevágjuk, szétnyitjuk, és kicsontozzuk. Farkát és uszonyait levágjuk. Rákenjük a paprikakrémet. A hagymát és a kétféle paprikát felszelete
Elkészítési idő: kb 20 perc
Energiatartalom: 360 kcal/1512 kj adagonként
A paprikát kockázzuk fel. A mogyoróhagymát pucolás után vágjuk fel karikákra. A
Egy tepsit 2 evőkanál olajjal kikenünk. A maradék vajat, a babérlevelet, a koriandermagot és a sót összekeverjük, és a hal belsejébe kenjük, majd a citromszel
Ugrás a lap tetejére >>