Kezdjünk el forralni egy liter vizet és tegyük bele az
ecetet, a fűszercsokrot, pár szelet
narancsot, valamint a
citromot a héjukkal. Öntsük hozzá a bort és fűszerezzük néhány
tárkonylevéllel,
sóval és
borssal. Helyezzünk rá fedőt és takarékon fél órán át pároljuk.
A felszeletelt répákat, az édes
köményt és a vörös
hagymát futtassuk meg a
vajon fél óra alatt. Ezután dolgozzuk hozzá a
lisztet, valamint a zöldbabot és süssük 2 percig. Öntsünk hozzá a levesből bőven, főzzük fel, majd takarékon negyed óráig pároljuk.
A megtisztított halakat 5 perc alatt pároljuk meg a levesben, majd tegyük őket egy tálra, kanalazzuk mellé a zöldségeket és öntözzük meg egy kis sűrű levessel.
narancs- és
citromkarikákkal dekoráljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>