A heringszeleteket hosszában félbevágjuk, majd feltekerjük, és átszúrjuk egy fogvájóval. Egy tálban dolgozzuk össze a tojássárgákat a mustárral, a tejszínnel és a f?szere
Egy tálban összekeverjük az ecetet, az olajat, a kaprot, sózzuk, borsozzuk, majd beletesszük a zöldbabot. A felcsíkozott heringet 6 salátával kibélelt koktélospohárba tes
Lásd, a fogas receptjénél, csak itt tokhalat használunk
Készítsük el? a grillsüt?t. A hal húsát késsel három helyen metsszük be a szálkáig. A rozmaringleveleket vágjuk apróra, és keverjük össze az olívaolajjal. Kenjük be a hal
Elkészítési id?: kb 30 perc
Energiatartalom: 339 kcal/1420 kj adagonként
A halfilét alaposan mossuk meg, majd osszuk el 4 felé. Sóval, borssal ízesítsük, és csepegtessü
A f?tt garnélát gyömbérrel és újhagymával összeforgatjuk. A rizspálcákat, a sárgarépát,a mogyorót, a halkrémet, a csilipaprika mártást és a koriandert keverjük bele, és h
A grillsüt?ben a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. A vajat, az újhagymát, a bort turmixgépben összekeverjük, hozzáadjuk a paprikát, sózzuk
A grillsüt?ben a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. A vajat, a tárkonyt, a citromlevet összekeverjük. A tükörhalat a deszkára fektetjük, a
Ugrás a lap tetejére >>