A sütőt 220 fokra előmelegítjük. Megkenünk egy tepsit 2 evőkanál olajjal, beletesszük a babérleveleket, és a halat is a bőrős felével lefelé. A maradék olajat, a kenyérmo
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A halak fejét levágjuk, majd a halat felmetszett oldalukkal lefelé lefektetjük, és a kezünkkel lenyomjuk, hogy kinyíljanak. A gerincüket
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. Megkenünk egy tepsit 2 evőkanál olajjal, beletesszük a babérleveleket, és a halakat is a bőrős felükkel lefelé. A maradék olajat, a kenyé
A halfiléket beszórjuk a zsemlemorzsával, ráöntünk egy kis olajat, sóval és borssal ízesítjük. Rárétegezzük a leszűrt szardíniát és így felgöngyöljük a halat, ha szüksége
A répát tisztítsuk meg és vágjuk kis karikákra, a vöröshagymát pedig hámozzuk meg, és vágjuk apró kockákra. A vajat felforrósítjuk, és a vöröshagymát megpirítjuk benne, s
A friss heringeket filézzük ki, és egy éjszakán át vízben áztassuk ki. Másnap alaposan csepegtessük le és kb. 2 cm vastag darabokra vágjuk fel. Fogjunk egy lábost, az ece
A citromléből, a fokhagymából, a sóból és az olajból pácot készítünk. Ezt a halra öntjük, és 30 percig állni hagyjuk benne. A grillen forró tüzet készítünk. A steakot kie
Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben és pároljuk meg 3 perc alatt a fokhagymát és a édesköményt. Öntsük fel az alaplével és a borral. Főzzük, amíg besűrűsödik. Adjuk
Ugrás a lap tetejére >>