A halat becsomagoljuk, és egy-két órára mélyh?t?be tesszük. Vízszintesen, kb. 3 mm vékonyra szeleteljük. Olívaolajjal 4 tányért megcsepegtetünk, a halat a tányérokon elre
A lilakáposztát és az ecetet összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. Az avokádót, a tejfölt, a citromlevet egy turmixgépben pépesítjük és f?szerezzük. A grillen forró tüzet ké
A grapefruitot filézd ki és a narancsot is. Tedd hozzá a lime levét, apróra vágott chilit, f?szerezd er?sen sóval, oregánóval, ?rölt borssal, csorgasd bele a mézet.
A ha
A halat az olajjal megkenjük, f?szerezzük. Egy alumíniumtálcát megolajozunk, és a halat ráfektetjük. A grillsüt? egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük, és a faforgácsot
A halat az olajjal megkenjük, f?szerezzük. Egy alumíniumtálcát megolajozunk, és a halat ráfektetjük. A grillsüt? egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük, és a faforgácsot
A halszeleteket beáztatjuk a tejbe. A kelkáposztát megmossuk, szétszedjük, majd megszárítjuk. A hagymát felaprítjuk, majd a szalonnával az olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk
A tamarindlevelet, s kókuszt, a hagymát, a köményt, a koriandert, a pirospaprikát, a kurkumát, a sót, a vizet és a kókusztejet turmixgépben összekeverjük, és egy mély láb
Az olajat felforrósítjuk, a hagymát, a kelt és a csilit 2 percig pároljuk benne. A levest, a szójaszószt és a rizsecetet beletesszük, felforraljuk, és a tésztát is hozzáa
Ugrás a lap tetejére >>