A paradicsomok héját lezúzzuk, kimagozzuk, húsát felkockázzuk. Egy nagy serpeny?ben az olajon megpirítjuk a fokhagymát, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a fehérbort és gya
T?zálló edénybe helyezzük a rizst, ráöntjük a halalaplevet, sót, ecetet, zellerzöldet. Borsos, szójás, boros lében pároljuk a halat, majd a rizsre helyezzük, leöntjük a p
A rombuszhalat sós vízben puhára f?zzük, majd tálra tesszük. Az osztrigákat bepanírozzuk, olajban kisütjük, majd a rumbuszhal köré tesszük, és már kínálhatjuk is.
A lisztb?l, a tojásokból, az olajból, a tintahaltintából és a sóból tésztát gyúrunk, majd fél napig pihentetjük. Tésztagéppel vékonyra nyújtjuk, majd b?, sós vízben kif?z
A halakat megtöltjük a tárkonyággal, a citrommal, sóval és borssal. Kívülr?l megkenjük az olvasztott vajjal. El?melegített(220 fok) süt?ben lefedve megsütjük. Villával el
A süt?t 220 fokra el?melegítjük. A csíp?s f?szer hozzávalóit összekeverjük, majd a halakat megtöltjük vele. Egy tepsibe tesszük ?ket, és alufóliával letakarjuk. Addig süt
A halakat a petrezselyemmel, a citrommal, sóval és borssal megtöltjük, majd az olvasztott vajjal megkenjük. A süt?t el?melegítjük, a halakat egy tepsibe helyezzük, lefedj
A pác hozzávalóit egy m?anyag zacskóban összekeverjük, hozzáadjuk olívabogyókat, és a halat megtöltjük vele. El?melegített süt?ben(220 fok) lefedett tepsiben megsütjük.
Ugrás a lap tetejére >>