A paradicsomok héját lezúzzuk, kimagozzuk, húsát felkockázzuk. Egy nagy serpenyőben az olajon megpirítjuk a fokhagymát, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a fehér
Tűzálló edénybe helyezzük a rizst, ráöntjük a halalaplevet, sót, ecetet, zellerzöldet. Borsos, szójás, boros lében pároljuk a halat, majd a rizsre helyezzü
A rombuszhalat sós vízben puhára főzzük, majd tálra tesszük. Az osztrigákat bepanírozzuk, olajban kisütjük, majd a rumbuszhal köré tesszük, és már kínál
A lisztből, a tojásokból, az olajból, a tintahaltintából és a sóból tésztát gyúrunk, majd fél napig pihentetjük. Tésztagéppel vékonyra nyújtjuk, majd b
A halakat megtöltjük a tárkonyággal, a citrommal, sóval és borssal. Kívülről megkenjük az olvasztott vajjal. Előmelegített(220 fok) sütőben lefedve megsütj
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A csípős fűszer hozzávalóit összekeverjük, majd a halakat megtöltjük vele. Egy tepsibe tesszük őket, és alufóliával le
A halakat a petrezselyemmel, a citrommal, sóval és borssal megtöltjük, majd az olvasztott vajjal megkenjük. A sütőt előmelegítjük, a halakat egy tepsibe helyezz
A pác hozzávalóit egy műanyag zacskóban összekeverjük, hozzáadjuk olívabogyókat, és a halat megtöltjük vele. Előmelegített sütőben(220 fok) lefedett teps
Ugrás a lap tetejére >>