A vajat, a tárkonyt és a citromlevet összekeverjük. A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A halfiléket egy kiolajozott tepsibe fektetjük, rákenjük a citromos-tár
A vinaigrette-hez a gyömbért, a rizsecetet, a zöldcitromlevet, az olajat, a szójaszószt és a szezámmagot egy tálban összekeverjük, és félretesszük. A halat m
A narancsolaj hozzávalóit egy lábosban, közepes lángon 10 percig melegítjük. A tűzről lehúzzuk, és 30 percig hagyjuk állni, majd leszűrjük, és félretessz
A vajat, az újhagymát, a bort, a paprikát turmixgépben összekeverjük, sóval és borssal ízesítjük. A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A halakat pergamenre fe
Az alufóliák közepére helyezzük a sügérfilét. A tetejükre tesszük a szakét, a szójaszószt, a gyömbérgyökeret, a cukrot és az aprított újhagymát. Köze
A halat becsomagoljuk és egy-két órára hűtőbe tesszük. Éles késsel fél centi vastag szeletekre vágjuk, és 4 tányéron elhelyezzük. 1 narancs levével megloc
A halat becsomagoljuk, és egy-két órára a mélyhűtőbe tesszük. A mártás alapanyagait felforraljuk, majd lehűtjük, és mártogatósként kínáljuk.
A halat f
Elkészítési idő: 40 perc
Energiatartalom: 677 kcal/2838 kj adagonként
A vöröshagymát pucolás után aprózzuk fel. A turbolyát mossuk meg, és rázzuk le róla
Ugrás a lap tetejére >>