Egy tepsit 2 evőkanál olajjal kikenünk. A maradék vajat, a babérlevelet, a koriandermagot és a sót összekeverjük, és a hal belsejébe kenjük, majd a citromszel
Egy tepsit 2 evőkanál olajjal kikenünk. A maradék vajat, a babérlevelet, a koriandermagot és a sót összekeverjük, és a hal belsejébe kenjük, majd a citromszel
A lazacból a szálkákat csipesszel eltávolítjuk. A sót, a cukrot, a kaprot és borsot összekeverjük, és a lazac húsos részét megkenjük. a halat tepsibe tessz
A halat hideg víz alatt leöblítjük. A vajat megforrósítjuk, amikor barnulni kezd beletesszük a halat, és 4-5 percig pirítjuk. Addig sütjük, míg opálos és en
A halat hideg víz alatt leöblítjük. A vajat megforrósítjuk, amikor barnulni kezd beletesszük a halat, és 4-5 percig pirítjuk. Addig sütjük, míg opálos és en
A halat hideg víz alatt leöblítjük. A vajat megforrósítjuk, amikor barnulni kezd beletesszük a halat, és 4-5 percig pirítjuk. Addig sütjük, míg opálos és en
A grillen tüzet készítünk, A sült paprikát és a vajat turmixgépben pépesítjük, és ízesítjük. A halakat olajjal megkenjük és a grillre helyezzük. Centim
A lehűtött halfilét 1 evőkanál repceolajjal megkenjük, és egy nagyon forró serpenyőben az olajos felén 1 percen keresztül sütjük. Papírvékony szeletekre v
Ugrás a lap tetejére >>