Az olajat akkora serpenyőbe öntjük, hogy 1 cm magasan álljon benne az olaj. A halat hideg vízben leöblítjük, megszárogatjuk. A lisztből, a fűszerkeverékből,
A halat, a kenyérmorzsát, a hagymát, a mustárt, a tárkonyt, a kézzel összemorzsolt paprikát és a tojást összekeverjük, majd 8 pogácsát formálunk belőlük.
Az olajat akkora serpenyőbe öntjük, hogy 1 cm magasan álljon benne az olaj. A halat hideg vízben leöblítjük, megszárogatjuk. A lisztből, a fűszerkeverékből,
A sütőt 190 fokra melegítjük. Egy 33x23 cm-es tepsit kiolajozunk, majd egy réteg hagymát, rá paradicsomot, citromot teszünk, és rájuk a halat. A római kömény
A halat 8-12 szeletre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és felszeleteljük. a petrezselymet finomra vágjuk, a fokhagymát megpucoljuk. Kevés olajat megmelegítünk, megpir
A grillsütőn parazsat készítünk úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. A halat a bőrös felükkel felfelé egy sima felületre fektetjük, és a pestóval bek
Elkészítési idő: kb 55 perc
Energiatartalom: 530 kcal/2227 kj adagonként
A sütőt melegítsük elő 200 fokra, légkeverés esetén 180 fok is elegendő. A burgon
Elkészítési idő: kb 45 perc
Energiatartalom: 425 kcal/1786 kj adagonként
A sütőt melegítsük elő 180 fokra, légkeverés esetén 160 fok is elegendő. A halfil
Ugrás a lap tetejére >>