A süt?t 220 fokra el?melegítjük. A piros szín? kaliforniai paprikát, a paradicsomot, a paprikát, a hagymát nagy tálba tesszük, olívaolajjal és ecettel összekeverjük, f?sz
A pisztáciát, a vajat, a petrezselymet összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. Amíg a deszka ázik a grillen a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik fele melegítsen. A
A süt?t 230 fokra melegítjük. A laposhalat f?szerezzük, dupla muszlinrétegbe becsomagoljuk, és nagy, kivajazott tepsibe tesszük. Egy fazékban vizet forralunk, azután a bo
Elkészítési id?: kb 30 perc
Energiatartalom: 373 kcal/1566 kj adagonként
A süt?t melegítsük el? 225 fokra, légkeverés esetén 205 fok is elegend?. 4 ev?kanálnyi olívaola
Az olívaolajat nagy lábosban felforrósítjuk. A fokhagymát, a hagymát és az édesköményt 5 perc alatt megfuttatjuk. A paradicsomot, a sáfrányt, a narancshéjat, a kakukkfüve
Az olívaolajat nagy lábosban felforrósítjuk. A fokhagymát, a hagymát és az édesköményt 5 perc alatt megfuttatjuk. A paradicsomot, a sáfrányt, a narancshéjat, a kakukkfüve
A sült paprika-pürét, a vajat turmixgépben összekeverjük, majd f?szerezzük. A grillen a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. A szeleteket, b?
A halat megtisztítjuk, leb?rözzük, kiszálkázzuk és bedörzsöljük sóval.
A sárgarépát felcsíkozzuk és sós vízben kissé megpároljuk, majd lesz?rjük. A parajlevelet sós forr
Ugrás a lap tetejére >>