A f?tt orzót a süt?tökkel, a parmezánnal összeforgatjuk. Az olívaolajat, a citromlevet és a fokhagymát összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. Olívaolajon a zsályaleveleket rop
A halat az olajjal megkenjük, ízlés szerint f?szerezzük. Egy alumíniumtálcát beolajozunk, a halat rátesszük. A grillsüt? egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük. A halat a
A halat az olajjal megkenjük, ízlés szerint f?szerezzük. Egy alumíniumtálcát beolajozunk, a halat rátesszük. A grillsüt? egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük. A halat a
A halat az olajjal megkenjük, ízlés szerint f?szerezzük. Egy alumíniumtálcát beolajozunk, a halat rátesszük. A grillsüt? egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük. A halat a
A kagylókat tisztítsuk meg, a kinyíltakat ne használjuk fel. Forraljunk vizet, tegyük bele a kagylókat, olajat, borsot, és f?zzük addig míg a kagyló ki nem nyílik. Sz?rjü
A felkarikázott hagymát és a heringeket egy tálba rétegezzük, majd meghintjük a kaporral. A vörösbort a babérlevéllel felforraljuk, majd amint kih?lt, a halra locsoljuk,
A halat hideg víz alatt leöblítjük. Egy serpeny? belsejét olajszóróval megpermetezzük, és felmelegítjük. Beletesszük a halat, és 4-5 percig pirítjuk. Addig sütjük, míg o
A pác hozzávalóit keverjük össze. A halfilék mindkét oldalát locsoljuk meg a páccal, majd takarjuk le fóliával, és tegyük 1-2 órára h?t?be. A mandulát és a fokhagymát zsi
Ugrás a lap tetejére >>