A főtt orzót a sütőtökkel, a parmezánnal összeforgatjuk. Az olívaolajat, a citromlevet és a fokhagymát összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. Olívaolajon a zsályaleveleket rop
A halat az olajjal megkenjük, ízlés szerint fűszerezzük. Egy alumíniumtálcát beolajozunk, a halat rátesszük. A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük. A halat a
A halat az olajjal megkenjük, ízlés szerint fűszerezzük. Egy alumíniumtálcát beolajozunk, a halat rátesszük. A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük. A halat a
A halat az olajjal megkenjük, ízlés szerint fűszerezzük. Egy alumíniumtálcát beolajozunk, a halat rátesszük. A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük. A halat a
A kagylókat tisztítsuk meg, a kinyíltakat ne használjuk fel. Forraljunk vizet, tegyük bele a kagylókat, olajat, borsot, és főzzük addig míg a kagyló ki nem nyílik. Szűrjü
A felkarikázott hagymát és a heringeket egy tálba rétegezzük, majd meghintjük a kaporral. A vörösbort a babérlevéllel felforraljuk, majd amint kihűlt, a halra locsoljuk,
A halat hideg víz alatt leöblítjük. Egy serpenyő belsejét olajszóróval megpermetezzük, és felmelegítjük. Beletesszük a halat, és 4-5 percig pirítjuk. Addig sütjük, míg o
A pác hozzávalóit keverjük össze. A halfilék mindkét oldalát locsoljuk meg a páccal, majd takarjuk le fóliával, és tegyük 1-2 órára hűtőbe. A mandulát és a fokhagymát zsi
Ugrás a lap tetejére >>