A süt?t 220 fokra el?melegítjük. A halfiléket egy kiolajozott tepsibe helyezzük, a kimcsit rákenjük, és 20-25 percig sütjük. Villával ellen?rizzük. A mártáshoz a szójasz
A süt?t melegítsük el? 180 fokra.
Öntsük egy süt?edénybe a bort, adjuk hozzá a kakukkfüvet, a babérlevelet, a koriandert és a koriandermagot. a citromot karikázzuk fel,
A szusigyékényre m?anyag fóliát teszünk, és 18 cm-es négyzeten elosztunk 10 dkg szusirizst. A rizsre fényes felével lefelé egy norilapot teszünk, a szélén 2, cm üres rész
Az olajat egy lábosban megforrósítjuk, és a hagymát 4-6 perc alatt aranyszín?re futtatjuk benne. A fokhagymát és a kapribogyót beletesszük, és még 1 percig pirítjuk. Bele
Dukka:
Pirítsuk meg a koriandert-és a rómaiköménymagot, majd tegyük át mozsárba. Adjuk hozzá a pisztácia és a szezámmag felét, és törjük össze. Az egészet tegyük át egy
A halat becsomagoljuk, és egy-két órára mélyh?t?be tesszük. Vízszintesen, kb. 3 mm vékonyra szeleteljük. Olívaolajjal 4 tányért megcsepegtetünk, a halat a tányérokon elre
A halat becsomagoljuk, és egy-két órára mélyh?t?be tesszük. Vízszintesen, kb. 3 mm vékonyra szeleteljük. Olívaolajjal 4 tányért megcsepegtetünk, a halat a tányérokon elre
A halat becsomagoljuk, és egy-két órára mélyh?t?be tesszük. Vízszintesen, kb. 3 mm vékonyra szeleteljük. Olívaolajjal 4 tányért megcsepegtetünk, a halat a tányérokon elre
Ugrás a lap tetejére >>