A sügért sóval, borssal kívül-belül fűszerezzük. Belsejükbe 3 bazsalikomlevelet teszünk, 1-2 pancettába göngyöljük, és fogvájóval összekapcsoljuk. Grillezzük és aiolival
A halat vajon párolni kezdjük, felöntjük a borral, majd így készre pároljuk. Eközben paradicsommártást készítünk, majd a kész halra öntjük. Az egészet átforgatjuk, és már
Vajjal bélelt tepsibe fektetjük a szeletelt, sózott halat, meglocsoljuk a fehérborral, hozzáadjuk a hagymát és megpároljuk. Ezalatt a parajleveleket sós vízben megfőzzük,
A zöldségeket felkarikázzuk, kivéve a vöröshagymát, mert azt aprítjuk és egy serpenyőbe tesszük. Megfűszerezzük őket, rátesszük a lesózott halat, leöntjük a halalaplével,
A halat lesózzuk és megpirítjuk a mogyoróolajon, majd kivesszük a tepsiből és az olajban megpirítjuk a felaprított fokhagymát, gyömbért, csilipasztát, sherryt, cukrot, ma
A halat lesózzuk és megpirítjuk a mogyoróolajon, majd kivesszük a tepsiből és az olajban megpirítjuk a felaprított fokhagymát, gyömbért, csilipasztát, sherryt, cukrot, ma
A pekándiót, a vajat, a petrezselymet villával összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. Amíg a deszka ázik a grillen tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik fele melegíts
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A halszeleteket a pergamenre helyezzük, a kimcsit rákenjük, a halakat becsomagoljuk,majd egy tepsibe helyezzük, és forró sütőben 20 perc
Ugrás a lap tetejére >>