Egy lábosba öntjük a bort, beleszórjuk a fűszerkeveréket, majd az egészet felforraljuk, és a gőzében készre pároljuk a halat. Ezután a fogast összeturmixolj
A spenótot sós vízzel leforrázzuk, majd félretesszük. A felaprózott hagymát, kakukkfüvet és mentát olajon megpirítjuk, majd ebben megsütjük a halat. Ezután
Egy tálban összekeverjük az olajat, a sót, borsot és a reszelt citromhéjat, majd ebben pácoljuk néhány órát a felszeletelt halat. Ezután egy tálba rétegezz
A fogast besózzuk, olajban készre sütjük, majd a kinyújtott tésztára tesszük a felszeletelt paradicsommal együtt. Sózzuk, behajtogatjuk, majd megkenjük a tojá
A halfilét sós vízben megfőzzük, majd hűtőbe tesszük. A zselatint, majonézmártást, aszpikot összekeverjük, és a halszeletekre kenjük. Francia salátára te
A húsra citromlevet locsolunk, majd negyed órát állni hagyjuk. A zsemlét beáztatjuk, kinyomkodjuk, majd összekeverjük a felaprózott hagymával, a darált hússal
A fogast sózzuk, citromlevet locsolunk rá, majd fél órát állni hagyjuk. Ezután a szalonnával megtűzdeljük, jénaiba tesszük. Olvasztott vajat folyatunk rá, í
A halat besózzuk, majd négy alufóliára tesszük. Rárakjuk a felszeletelt koktélparadicsomot, a bazsalikomot, a petrezselymet és a felkarikázott főtt burgonyát.
Ugrás a lap tetejére >>