Egy lábosba öntjük a bort, beleszórjuk a f?szerkeveréket, majd az egészet felforraljuk, és a g?zében készre pároljuk a halat. Ezután a fogast összeturmixoljuk a tejszínne
A spenótot sós vízzel leforrázzuk, majd félretesszük. A felaprózott hagymát, kakukkfüvet és mentát olajon megpirítjuk, majd ebben megsütjük a halat. Ezután félrerakjuk, a
Egy tálban összekeverjük az olajat, a sót, borsot és a reszelt citromhéjat, majd ebben pácoljuk néhány órát a felszeletelt halat. Ezután egy tálba rétegezzük a halat és a
A fogast besózzuk, olajban készre sütjük, majd a kinyújtott tésztára tesszük a felszeletelt paradicsommal együtt. Sózzuk, behajtogatjuk, majd megkenjük a tojássárgájával.
A halfilét sós vízben megf?zzük, majd h?t?be tesszük. A zselatint, majonézmártást, aszpikot összekeverjük, és a halszeletekre kenjük. Francia salátára tesszük a halakat,
A húsra citromlevet locsolunk, majd negyed órát állni hagyjuk. A zsemlét beáztatjuk, kinyomkodjuk, majd összekeverjük a felaprózott hagymával, a darált hússal, a tojással
A fogast sózzuk, citromlevet locsolunk rá, majd fél órát állni hagyjuk. Ezután a szalonnával megt?zdeljük, jénaiba tesszük. Olvasztott vajat folyatunk rá, így süt?ben kés
A halat besózzuk, majd négy alufóliára tesszük. Rárakjuk a felszeletelt koktélparadicsomot, a bazsalikomot, a petrezselymet és a felkarikázott f?tt burgonyát. Egy-egy kan
Ugrás a lap tetejére >>