A süll?szeleteket sózott, citromlével ízesített vízben megf?zzük, a hollandi mártással leöntve, petrezselymes burgonyával tálaljuk
A halat megtisztítjuk, felszeleteljük, besózzuk. A felaprózott hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a fejet, a gerincet, az uszonyokat, valamint a paradicsomot és a paprikát.
A zöldségeket felszeleteljük, majd a babérlevéllel f?zni kezdjük. Amikor forr, beletesszük a halat, lefedjük, és készre f?zzük.
A halszeleteket aprított petrezselyemmel
A halszeleteket megsózzuk, kivajazott t?zálló tálba tesszük, ráöntjük a bort, majd lefedve megpároljuk. Utána kiszedjük a léb?l, és melegen tartjuk.
A gombát felszelete
A tapashoz a hozzávalókat turmixgépben összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. A süt?t 220 fokra el?melegítjük. A halat a tapas-sal megkenjük, és olajjal kikent tepsibe tesszük
A halat lesózzuk, lisztbe panírozzuk és megsütjük az olajban. A fokhagymát felaprítjuk, kevés vízzel, sóval összekeverjük és a halra kenve, kapormártással tálaljuk.
Elkészítési id?: kb 1 óra
Energiatartalom: 955 kcal/4012 kj adagonként
A burgonyákat daraboljuk fel körül belül azonos méret?re, majd sós vízben tegyük oda f?ni 20 perc
Dinszteljük meg a mogyoróhagymát, adjuk hozzá a kapribogyót, apróra vágott olajbogyót, és dinszteljük tovább.
Öntsük hozzá a hallevet, balzsamecetet, és s?r?sítsük össze
Ugrás a lap tetejére >>