A süllőszeleteket sózott, citromlével ízesített vízben megfőzzük, a hollandi mártással leöntve, petrezselymes burgonyával tálaljuk
A halat megtisztítjuk, felszeleteljük, besózzuk. A felaprózott hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a fejet, a gerincet, az uszonyokat, valamint a paradicsomot és a pa
A zöldségeket felszeleteljük, majd a babérlevéllel főzni kezdjük. Amikor forr, beletesszük a halat, lefedjük, és készre főzzük.
A halszeleteket aprított p
A halszeleteket megsózzuk, kivajazott tűzálló tálba tesszük, ráöntjük a bort, majd lefedve megpároljuk. Utána kiszedjük a léből, és melegen tartjuk.
A go
A tapashoz a hozzávalókat turmixgépben összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A halat a tapas-sal megkenjük, és olajjal kikent te
A halat lesózzuk, lisztbe panírozzuk és megsütjük az olajban. A fokhagymát felaprítjuk, kevés vízzel, sóval összekeverjük és a halra kenve, kapormártással
Elkészítési idő: kb 1 óra
Energiatartalom: 955 kcal/4012 kj adagonként
A burgonyákat daraboljuk fel körül belül azonos méretűre, majd sós vízben tegyük o
Dinszteljük meg a mogyoróhagymát, adjuk hozzá a kapribogyót, apróra vágott olajbogyót, és dinszteljük tovább.
Öntsük hozzá a hallevet, balzsamecetet, és s
Ugrás a lap tetejére >>