Vajjal bélelt tepsibe tesszük a hal filét, és megpároljuk. A felaprított paprikát, hagymát megpirítjuk a zsírban, megsózzuk, és egy kevés hal levet öntünk rá. Tejfölt, te
A fogasfiléket szeleteljük fel, sózzuk meg, majd forgassuk lisztbe és felvert tojásba. Forró olajban süssük ki, majd lecsöpögtetve tálaljuk. Tartármártást vagy vajas burg
A sózott, szeletelt hal filét el?ször lisztbe, majd tojásba panírozzuk, és zsírban sütjük ki. Citrommal díszítjük, és tartármártással fogyasztjuk.
Köménymagos, sós vízben megf?zzük a rákokat, majd páncéljukat eltávolítjuk. Vajjal bélelt tepsibe fektetjük a felaprított halfilét, meglocsoljuk a borral, és süt?ben kb.
A halat megtisztítjuk, felesleges részeib?l hallevet f?zünk. A filéket sózzuk, majd borban puhára pároljuk. Ezután tálra szedjük, mellérakjuk a rákpörköltet, majd a mártá
Elkészítési id?: kb háromnegyed óra
Energiatartalom: 480 kcal/2016 kj adagonként
Créme fraiche elkészítése:
Ha otthon szeretnénk elkészíteni, a következ?képpen tehet
A halat lesózzuk, lisztbe panírozzuk és zsiradékon el?sütjük. A maradék zsiradékot lesz?rjük, hozzáadjuk a lisztet, tejszínt, bort, kettévágott sz?l?szemeket, jól felforr
A halat megf?zzük, lesózzuk, majd feldaraboljuk. Ráhelyezzük a f?tt burgonyára, és leöntjük olvasztott vajjal.
Ugrás a lap tetejére >>