A paradicsomot leforrázzuk, így könnyen eltávolíthatjuk a bőrét, majd felkockázzuk, és vajban pirítjuk a hagymával. A sózott hal filét vajjal bélelt tepsibe
A halat besózzuk, két órát állni hagyjuk, majd egy lábosba tesszük. Forró vizet öntünk rá, hozzáadjuk a felkarikázott zöldségeket, a babérlevet és a citr
A megtisztított krumplit és zellert sós vízben puhára főzzük, majd összetörjük. A halfilét nyolc egyforma szeletre felvágjuk, sózzuk, majd a körömvirágba
Sózzuk be és kevés citrom levével öntsük meg a filéket. Tisztítsuk meg a spárgát, vágjuk le a fás végét. Fogjunk egy lábost engedjünk bele vízet, amjd ad
A hal filét beirdaljuk, lesózzuk, morzsába panírozzuk, végül zsírban sütjük ki. Citrommal díszítjük, és tartármártással fogyasztjuk.
A hal filét beirdaljuk, sózzuk, morzsába panírozzuk, és megsütjük. Végül citrommal díszítjük, és tartármártással fogyasztjuk.
Melegítsük fel a grillserpenyőt. Locsoljuk meg a burgonyát 1 evőkanál olajjal. Sózzuk, borsozzuk. A burgonyát 10 percig süssük, időközönként megkevergetve.
A megtisztított, kibelezett hal belsejét fűszerezzük sóval és borssal, majd helyezzük egy algával kirakott edénybe. A tetejére is tegyünk bőven az algákból,
Ugrás a lap tetejére >>