A süllőszeleteket sózott, citromlével ízesített vízben puhára főzzük, majd a levéből kiszedjük és szitán lecsurgatjuk. Leszárítjuk a spárgát is. A kem
A hagymát 3 perc alatt pároljuk meg az olajon. Adjuk hozzá a sügérfilét és 2 percig pároljuk. Fordítsuk meg és újból 2 percig puhítsuk. Egy edénybe tegyük
A hal felesleges részeit eltávolítjuk, majd a húsát bevagdossuk, besózzuk. Ezután a morzsába forgatjuk, majd olajon átsütjük. Miközben a hal sül, a krumplit
A sülő felesleges részeit eltávolítjuk, majd gerincénél szétnyitjuk, és itt besózzuk, borsozzuk. Ezután a két kemény tojást összetörjük, majd elkeverjük
Egy serpenyőben 1 cm magasan olajat melegítünk. A kukoricalisztet a fűszerekkel összekeverjük, és a sügérfiléket beleforgatjuk. Amikor az olaj már forró, a ha
A fogast besózzuk, borsozzuk, majd vajon készre sütjük. Eközben a felszeletelt narancsot pirítani kezdjük, felöntjük a narancslével és pár csepp citromlével,
A halat tisztítsuk meg, sózzuk, borsozzuk, és kötözzünk rá vékony szalonnaszeleteket. Egy alufóliát kenjünk meg vékonyan zsírral, szórjuk meg reszelt hagym
A vegyes zöldségeket és a hagymát, sós vajban megpároljuk, a sózott hal filét vajjal bélelt tepsibe fektetjük, és megszórjuk a párolt zöldségekkel, majd me
Ugrás a lap tetejére >>