A fogast bontsuk fel, a belét vegyük ki, és filézzük el, majd húzzuk le a b?ét, és sós vízben f?zzük meg. Amikor megf?tt tegyük egy tálba, öntsük le a forró vajjal, és bu
A halat megtisztítjuk, leb?rözzük, besózzuk és 1-2 percig vajon megpirítjuk.
A mártás elkészítése:
Olajon a hagymát üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, majd
A halat megmossuk, lehúzzuk a b?rét, majd kicsontozzuk. Sóval ízesítjuk, és a felhevített vajon megsütjük.
Tálra tesszük, körberakjuk citrommal, és citromf? levelekkel.
A fogast megtisztítjuk, leb?rözzük, négy szeletbe szeljük, megsózzuk. A lisztben, felvert tojásban és zsemlemorzsában ebben a sorrendben panírozzuk, majd olajban aranybar
A fogast megfelel?en el?készítjük, megmossuk és kifilézzük. A halcsontokból a felvágott zöldségekkel fél óra alatt levest készítünk, amit sóval, fehér borssal, babérlevél
A fogasfilét megtisztítjuk, négy darabra szeljük és sózzuk.
A vajon a felszeletelt hagymát üvegesre pároljuk, majd a gombát is hozzáadva sütjük. Sózzuk, borsozzuk és lis
A halat megszórjuk a f?szerkeverékkel, fél órát állni hagyjuk. Ezután a kukoricalisztbe forgatjuk, vajban kisütjük és tálra tesszük. Eközben egy másik serpeny?ben a megol
A fogast besózzuk, borsozzuk, majd vajon készre sütjük. Eközben a felkarikázott újhagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a felszeletelt gombát és a petrezselyemzöldet. Felöntjük
Ugrás a lap tetejére >>