A fogast bontsuk fel, a belét vegyük ki, és filézzük el, majd húzzuk le a bőét, és sós vízben főzzük meg. Amikor megfőtt tegyük egy tálba, öntsük le a forró vajjal, és bu
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, besózzuk és 1-2 percig vajon megpirítjuk.
A mártás elkészítése:
Olajon a hagymát üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, majd
A halat megmossuk, lehúzzuk a bőrét, majd kicsontozzuk. Sóval ízesítjuk, és a felhevített vajon megsütjük.
Tálra tesszük, körberakjuk citrommal, és citromfű levelekkel.
A fogast megtisztítjuk, lebőrözzük, négy szeletbe szeljük, megsózzuk. A lisztben, felvert tojásban és zsemlemorzsában ebben a sorrendben panírozzuk, majd olajban aranybar
A fogast megfelelően előkészítjük, megmossuk és kifilézzük. A halcsontokból a felvágott zöldségekkel fél óra alatt levest készítünk, amit sóval, fehér borssal, babérlevél
A fogasfilét megtisztítjuk, négy darabra szeljük és sózzuk.
A vajon a felszeletelt hagymát üvegesre pároljuk, majd a gombát is hozzáadva sütjük. Sózzuk, borsozzuk és lis
A halat megszórjuk a fűszerkeverékkel, fél órát állni hagyjuk. Ezután a kukoricalisztbe forgatjuk, vajban kisütjük és tálra tesszük. Eközben egy másik serpenyőben a megol
A fogast besózzuk, borsozzuk, majd vajon készre sütjük. Eközben a felkarikázott újhagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a felszeletelt gombát és a petrezselyemzöldet. Felöntjük
Ugrás a lap tetejére >>