A halat sózott, citromlével ízesített vízben puhára f?zzük, lecsurgatjuk és szitán áttörjük. Közben 7 dkg lisztb?l és ugyanennyi vajból világos rántást készítünk, ezt fel
a halfiléket sózzuk meg, locsoljuk meg citrom levével. Egy serpeny?ben forrósítsunk fel olajat, tegyük bele a szeleteket, és süssük meg mindkét oldalát. Lapát segítségéve
A halat kifilézzük, b?rét eltávolítjuk, majd a csontokb?l, fejéb?l és az uszonyokból elkészítjük az alaplevet. Babérlevelet, borsot, ecetet, tárkonyt és sót adunk hozzá.
A zöldségeket, halfilét, sós, ecetes, babéros, borsos vízben megf?zzük. A halat fél óráig a h?t?be tesszük, és feldaraboljuk ( a h?tött halat könnyebben szeleteljük). Fra
A halat fogyasztás el?tt 1-2 nappal f?zzük meg, és fagyasztjuk ki. A pikkelyeket kaparjuk le, mossuk meg, a fejét vágjuk le, belezzük ki. Sózzuk be. A hagymát, a zöldsége
A halat, citromlevet, hagymát, sót, tárkonyt feltesszük f?ni, majd a halat kiszedjük és leh?tjük. A vajat, mustárt, f?szereket, petrezselymet összekeverjük, a pirított zs
A f?tt orzót a süt?tökkel, a parmezánnal összeforgatjuk. Az olívaolajat, a citromlevet és a fokhagymát összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. Olívaolajon a zsályaleveleket rop
A halat leb?rözzük, kiszálkázzuk és felkockázzuk. A szalonnát és a hagymát is felvágjuk. Veszünk négy fanyársat és ráhúzzuk, úgy hogy a hal legyen a végén. Lisztben pedig
Ugrás a lap tetejére >>