A halat sózott, citromlével ízesített vízben puhára főzzük, lecsurgatjuk és szitán áttörjük. Közben 7 dkg lisztből és ugyanennyi vajból világos rántás
a halfiléket sózzuk meg, locsoljuk meg citrom levével. Egy serpenyőben forrósítsunk fel olajat, tegyük bele a szeleteket, és süssük meg mindkét oldalát. Lapá
A halat kifilézzük, bőrét eltávolítjuk, majd a csontokből, fejéből és az uszonyokból elkészítjük az alaplevet. Babérlevelet, borsot, ecetet, tárkonyt és
A zöldségeket, halfilét, sós, ecetes, babéros, borsos vízben megfőzzük. A halat fél óráig a hűtőbe tesszük, és feldaraboljuk ( a hűtött halat könnyebben
A halat fogyasztás előtt 1-2 nappal főzzük meg, és fagyasztjuk ki. A pikkelyeket kaparjuk le, mossuk meg, a fejét vágjuk le, belezzük ki. Sózzuk be. A hagymát,
A halat, citromlevet, hagymát, sót, tárkonyt feltesszük főni, majd a halat kiszedjük és lehűtjük. A vajat, mustárt, fűszereket, petrezselymet összekeverjük,
A főtt orzót a sütőtökkel, a parmezánnal összeforgatjuk. Az olívaolajat, a citromlevet és a fokhagymát összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. Olívaolajon a zsál
A halat lebőrözzük, kiszálkázzuk és felkockázzuk. A szalonnát és a hagymát is felvágjuk. Veszünk négy fanyársat és ráhúzzuk, úgy hogy a hal legyen a vé
Ugrás a lap tetejére >>