A fogas 1/3-át alufóliával bélelt őzgerinc formába tesszük, megfűszerezzük, rászórjuk a zselatinport és rátesszük a 2 algalapot. Tölteléket készítünk a következő képpen:
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk, felkockázzuk és besózzuk.
A felaprított gombát vajon sütni kezdjük, sózzuk, borsozzuk, rádobjuk a felszeletelt petrezsel
Lásd, a fogas vajban receptnél, annyi különbséggel, hogy hollandi mártást teszünk hozzá.
A halat lesózzuk, felszeleteljük, és hagymával, gombával, petrezselyemmel, borssal, egy vajjal bélelt tepsibe helyezzük, majd meglocsoljuk a fehérborral. Ha a hal megpáro
A hal filét felszeleteljük 10 darabra, vajjal bélelt tepsibe fektetjük, sózzuk és meglocsoljuk a borral. A felaprított gombát, hagymát, petrezselymet rátesszük a halszele
A halat megfűszerezzük, lisztbe panírozzuk, és zsírban megsütjük, majd citromlével meglocsoljuk. A halszeleteket petrezselymes vajjal öntjük le, és burgonyával fogyasztju
A halat megtisztítjuk, megfűszerezzük, leöntjük citromlével, morzsába panírozzuk és megsütjük a vajban. A maradék vajon megpirítjuk a petrezselymet, hozzáadjuk a citromle
A burgonyát feldaraboljuk, megfőzzük, majd lepasszírozzuk, a vaj felét a tojást, tojás sárgáját, sót, szerecsendiót beletesszük, és összekeverjük. A halat felaprítjuk, me
Ugrás a lap tetejére >>