A fogast besózzuk, borsozzuk, majd készre sütjük. Eközben az édesköményt felszeleteljük, majd olajon megdinszteljük, sózzuk, az egész borssal ízesítjük. Végül a halat elo
A fogast megtisztítjuk, négy darabra vágjuk, bedörzsöljük sóval és vajjal kikent tepsibe rakjuk. Az alaplevet és a bort rálocsoljuk, lefedjük, majd el?melegített süt?be t
A halakat megf?szerezzük, leöntjük a citromlével és pár percig f?zzük. Ezalatt elkészítjük a tojásmártást (lásd a tojásmártás receptnél), végül tálaláskor a halra öntjük
Megtisztítjuk és kifilézzük a halat, amelynek a maradékát félretesszük. Felteszünk 1 liter vizet f?zni, amelybe beletesszük a felaprított zöldségeket, valamint a fogas fi
A halat kifilézzük, majd citromlével meglocsoljuk és megsózzuk.Szárazra törlés után a hal mindkét felét átsütjük. Pirított hagymához fokhagymát és pirospaprikát teszünk,
Felaprítjuk a hal filét, lesózzuk, a zöldségekkel is ugyan ezt tesszük, és f?szeres, ecetes vízben megf?zzük. A zöldségeket, és a halat tálra helyezzük, és tormával, felk
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom