A halat megpucoljuk, kifilézzük, és megsózzuk.
A fejét és csontjait a zöldségek hozzáadásával kis vízben megfőzzük. Leszűrjük, majd hozzáadjuk a halat, és készre főzzük.
Egy turmixba rakjuk az olívabogyókat, a szardellafilét, a kapribogyót, 5 ek. olívaolajt, a citromlevet, majd sózzuk, borsozzuk, és az egészet összeturmixoljuk. A halfilék
Először bormártást készítünk, melyet a halra locsolunk. Ezután meghintjük a lereszelt sajttal, majd sütőben készre sütjük, és már kínálhatjuk is.
A fogast besózzuk, borsozzuk, majd készre sütjük. Eközben a mazsolát felfőzzük, a felaprózott hagymát pedig a karamellizált mézen megpirítjuk. Sózzuk, majd belekeverjük a
A halat megsózzuk, felaprítjuk, kevés vízzel sütőbe megsütjük. A gombát, hagymát vajon megpirítjuk, megfűszerezzük, hozzáadjuk a tejföllel kevert lisztet, egy kevés hal l
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk, majd átmossuk és lecsöpögtetjük. Négy darabra vágjuk és egy kissé kiklopfoljuk. Minden fogas szeletre rakunk egy szelet s
Vajjal bélelt tepsibe fektetjük a sózott hal filét, ráhelyezzük a feldarabolt hagymát, paradicsomot, megfűszerezzük, és meglocsoljuk a borral. Miután megpuhult a hal, a l
A halat lesózzuk, felszeleteljük, és vajjal bélelt tepsibe fektetjük a gomba kíséretében, majd fehérborral meglocsoljuk, és készre pároljuk. A halra rátesszük a gombát, l
Ugrás a lap tetejére >>