A tintahalat hideg vízzel leöblítjük, majd nagyjából 2-3 cm- es karikákra szeljük. A szeleteket összekeverjük a szójaszósszal és fél órát hagyjuk állni, 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Fogunk egy tálat, beletesszük a darált húst, majd összekeverjük a rizzsel, a felaprózott hagymával, az összepréselt fokhagymával. Sózzuk, borsozzuk, majd gomb
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A darált húsokat egy tálba tesszük, majd hozzákeverjük a beáztatott zsemlét, a tojást, a pirospaprikát, a lereszelt hagymát és az összes fűszert. Ebből gom
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Halakat megtisztítjuk, a belsőségeket félretesszük. Ponty fejét és farkát levágjuk. Törzsét szeletekre vágjuk és megsózzuk. Hagymát felaprítjuk. 
Elkész
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A wok-ban megpirítjuk az összepréselt fokhagymát, a felszeletelt zellerszárat, a felcsíkozott répát és paprikát, valamint a kukoricát és a cukorborsót. Ezut
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A wok-ban megpirítjuk a felszeletelt újhagymát és cukkinit, a felkarikázott zellert, a brokkolit, az összepréselt fokhagymát, a spenótot és a felkockázott tofu
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Fogunk egy tálat, összekeverjük benne az összepréselt fokhagymát és a szószokat, majd ezzel leöntjük a feldarabolt tofut, és 20-30 percit pácoljuk benne. Ezut
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A tojásokat negyedeljük. A hagymát felkockázzuk, a fokhagymát összenyomjuk, majd olajon megpároljuk. Megfűszerezzük, és belekeverjük a paradicsompürét. A par
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>