Pároljuk meg a rizst 9 deci sós vízben és ha már puha szűrjük le.
Tegyünk egy pici vizet egy edénybe, hevítsük fel és dolgozzuk bele a felvágott sonkát, a húst, a kolbás
A húst felkockázzuk, majd megfőzzük. Zsírban elkezdjük pirítani a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a húst, fűszereket, és egy kevés vizet. Ha a hús félig puha, beleöntjük
A felaprózott hagymát és a kockára vágott húst az olajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük a borral és 2 deci vízzel. Így kb. egy órát pároljuk. A barack fel
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd beletesszük a felkockázott húst. Így megpirítjuk, majd vizet öntünk hozzá, a fűszerekkel ízesítjük. A húst lesütjük, majd feltöltj
A darált húshoz hozzákeverjük a beáztatott zsemlét, a tojást, majd sózzuk, borsozzuk. Ezzel megtöltjük a zöldpaprikákat. Eközben a megpirított hagymához hozzáadjuk a cson
A krumplit meghámozzuk, felkarikázzuk, majd a felét egy jénaiba tesszük. Sót, borsot szórunk rá, majd rátesszük a felszeletelt húst. Erre kerül a felkarikázott hagyma, ma
A káposztát főzzük elő a szódabikarbónával. A darált húst egy kis olajon süssük meg. Keverjük össze a tejet és a tejszínt. Sózzuk, borsozzuk és szerecsendióval ízesítsük.
A krumplit pároljuk puhára, majd passzírozzuk simára zöldségnyomóval. Közben dolgozzuk hozzá a tejet és egy kis vajat. Sóval, borssal és szerecsendióval fűszerezzük.
Sze
Ugrás a lap tetejére >>