A lábakat sós vízben félpuhára főzzük, majd feldaraboljuk. A burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, felkarikázzuk. A felaprózott hagymákat olajon megpirítjuk, rás
Daraboljuk fel a kenyeret, locsoljunk rá egy kis tejet és 4-5 percig áztassuk benne.
A kolbászhúst dolgozzuk össze a felaprított májjal, a zúzott fokhagymával, a petrezs
Főzzük meg sós vízben a húst és kockázzuk fel, majd dolgozzuk össze a zöldségekkel, a felkockázott krumplival, valamint a barna mártással. Borssal és kakukkfűvel fűszerez
A bélszínt megtisztítjuk, hosszában bevágjuk, szétnyitjuk, majd vékonyra kiveregetjük. A tojásból a velővel rántottát sütünk, megvárjuk, amíg kihűl, majd a bélszínbe tölt
Az összevágott hagymát futtassuk meg a vajban, majd dolgozzuk hozzá a lisztet. ha megbarnult locsoljuk rá a fehérbort. Adjuk hozzá a fűszercsokrot és sózzuk, valamint bor
Kockázzuk fel a húst és olajon alaposan süssük meg, majd öntsük le a zaftját. Ezután tegyük egy edénybe és adjuk hozzá a félbevágott gombát, a felvágott hagymát és a zúzo
A héjában főtt krumplit meghámozzuk, felkockázzuk. A felaprózott vöröshagymát olajon megpirítjuk, rászórjuk a pirospaprikát és a sót, majd hozzáadjuk a krumplit. Eközben
A felkarikázott hagymát olajban megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt kolbászt és burgonyát. Sózzuk, borsozzuk, néhány percig így pirítjuk. Eközben egy tálban f
Ugrás a lap tetejére >>