A húst felszeleteljük, sózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjában megpirítjuk a lisztet, paradicsomot, felöntjük vízzel, és a húsra öntjük. A f?t
A pacalt alaposan megtisztítjuk, pár percig f?zzük, majd feldaraboljuk, és ismét felrakjuk f?ni 4 órán keresztül a sós vízbe. A szalonnát megpirítjuk a zsírban, hozzáadj
A békacombokat vajon addig pároljuk, amíg teljesen megpuhulnak, majd sózzuk, borsozzuk. Felöntjük kevés vízzel, rászórjuk a felaprózott petrezselymet, majd ha elf?tte a l
A bélszínt felszeleteljük, és kicsit kikloffoljuk, sózzuk, borsozzuk, és zsírral bélelt tepsiben megsütjük. A hús akkor lesz jó, ha véres húslé kezd szivárogni bel?le. Tü
A húst felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, és zsírral bélelt tepsibe addig sütjük, ameddig véres lé nem kezd el szivárogni bel?le. A gombát felaprítjuk, sózzuk, borsozzuk,
A bélszínt, zsemlét a bélszín szeletek vadász módra recept alapján készítjük el. A vel?t feldaraboljuk, megsózzuk, el?ször lisztbe, majd tojásba, végül morzsába panírozzu
A bélszínt, zsemlét a bélszín szeletek vadász módra recept alapján készítjük el. A vel?t felaprítjuk és sós vízben megf?zzük. Tálalásnál a zsemlére kerül a bélszín, erre
A bélszínt, zsemlét a bélszín szeletek vadász módra recept alapján készítjük el. A májat felszeleteljük, lisztbe panírozzuk, és megsütjük. A spárgát sózzuk, megpirítjuk a
Ugrás a lap tetejére >>