Fél csésze lisztet dolgozzunk össze a sóval és ezzel szórjuk be a felcsíkozott csirkemellet. A vajon alaposan süssük át, majd rakjuk egy edénybe. Öntsük fel a levessel és keverjük hozzá az összevágott hagymát, a paprikát és az oregánót. Helyezzünk rá fedőt és takarékon 7-8 órán át pároljuk. Készítsünk mártást a maradék lisztből és tejszínből, ezután dolgozzuk a húshoz és addig rotyogtassuk, amíg be nem sűrűsödik. Ezután halmozzuk a tartillalapokra, helyezzük rá a sajtokat, göngyöljük fel és már tálalhatjuk is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom