» 500 g vegyes darált hús » növényi olaj » 1 vöröshagyma » 2 gerezd fokhagyma » 2 ek. őrölt chili » 1 ek. köménymag » 2 ek. só » 2 ek. liszt » 250 ml paradicsomszósz » 2 konzerv vörös vesebab
hagymát vágjuk finomra, a fokhagymát zúzzuk össze. Öntsünk egy kevés olajat egy serpenyőbe, tegyük bele a darált húst, és pirítsuk ropogósra. A húst a hagymával és fokhagymával süssük tovább, majd adjuk hozzá az őrölt chilit, köménymagot, paradicsomszószt és a sót. Keverjük össze.
Szórjunk a húsra egy kevés lisztet, hogy sűrűbb legyen a szósz. Adjuk hozzá a babot, forraljuk fel, majd ízesítsük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom