A szilvaparadicsomokat vágjuk ketté, tegyük süt?lapra a vágott felükkel felfelé. F?szerezzük és locsoljuk meg két ev?kanál olajjal. Tegyük a süt?be, és hagyjuk 5-6 órát l
Melegítsük el? a süt?t 200 fokra. Locsoljuk meg a gombát az olaj felével, és szórjuk meg a fokhagymával. Sózzuk, borsozzuk. A gombákat tegyük tepsibe a lemezes felükkel l
Egy edényben pároljuk meg a kockákra vágott burgonyát. Egy másik edényben a többi hozzávalóból (a fokhagyma és a petrezselyem kivételével) pörköltszer? masszát készítünk,
A brokkolit és az összepréselt fokhagymát két liter sós vízbe tesszük, kevés vajat adunk hozzá, majd 10 percig f?zzük. Ekkor lesz?rjük, és tálra tesszük. Eközben a felfor
A brokkolit rózsáira szedjük, majd sós vízben készre f?zzük. Eközben a mandulát felszeleteljük, vajon megpirítjuk, majd a brokkolira szórjuk, és így kínáljuk.
A brokkolit rózsáira szedjük, majd sós vízben kb. 10 perc alatt készre f?zzük. Eközben egy tálban összekeverjük az olajat, az ecetet és a mustárt. Beleszórjuk a zöldf?sze
A brokkolit sós, szerecsendiós vízben 10 percig f?zzük, majd lesz?rjük. A vajat megolvasztjuk, majd a brokkolira öntjük. Végül a felaprózott tojással megszórva kínáljuk.
A wokban felhevítjük az olajat, majd a felaprított hagymát és fokhagymát megfuttatjuk benne. Ráhintjük a pirospaprikát, vízzel felengedjük, majd hozzáadjuk a babot. Babér
Ugrás a lap tetejére >>